Verse vis bij Van der Zwan Vistotaal

Verse vis

Door de verse aanvoer die wij dagelijks krijgen van onze leveranciers is het voor u ook mogelijk om precies te bestellen wat u wilt hebben. Maar in onze toonbank is er ook altijd een grote variatie aan verse vis. Dus u kunt altijd naar binnen lopen en een lekker vers visje uitzoeken.

Wilt u eens wat nieuw proberen of iets speciaals, vraag dan onze medewerkers om advies. Zij helpen u altijd graag. Op onze markten is er altijd nog een veel breder assortiment aan verse vis dan in onze winkel. Vooral veel meer buitenlandse vissoorten zijn daar te vinden.

Ontdek ons Complete Assortiment

Een lekker gebakken visje tussen de middag, een stukje verse Kabeljauwfilet die u zelf kunt bereiden of laat u eens verwennen met een Visschotel. Wat u ook zoekt wij helpen u graag met zoeken. Onze medewerkers adviseren u graag hoe u de vis het lekkerste kunt bereiden met verschillende recepten. Heeft u speciale wensen dan voeren wij die graag voor u uit. Zoals fileren of schoon maken.

Recepten

Zelf geen inspiratie voor een lekker recept? Op de site zullen wij regelmatig lekker recepten plaatsen. En natuurlijk informeren wij ook graag in onze winkel of op een van onze markten.

Voor elke gelegenheid!

VISSCHOTELS

Op zoek naar een heerlijke visschotel voor een feestje? Of gezellig gourmetten met vrienden of familie? Bestel dan een visschotel, of gourmetschotel.

Elke schotel wordt vers opgemaakt, en dat proeft u! We bieden een royale keuze aan schotels voor elke gelegenheid. Informeer tijdig naar de mogelijkheden voor uw gelegenheid!

image00087

Heeft u vragen, speciale wensen of wenst u meer informatie over onze visschotels? Informeer vijblijvend!

image00085

Grootste visspeciaalzaak van limburg

In onze winkel te Roermond vindt u een zeer ruim en veelzijdig assortiment. Naast de overheerlijke haring en vers gebakken vis beschikken wij over een breed assortiment aan kant-en-klaar gerechten en overige visdelicatessen. Al onze gerechten zijn met zorg, dagverse producten en in eigen keuken bereid.

Natuurlijk bent u voor een heerlijke visschotel, huisgemaakte salades en super verse vis ook bij ons aan het juiste adres. Naast de winkel in Roermond hebben we ook vaste standplaatsen op de markten in Vaals, Eygelshoven, Maastricht én natuurlijk Roermond.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Bel of kom langs in de winkel. We adviseren u graag!